vrijdag 8 november 2013

Klas 4: Erik, of het klein insectenboek

Bij deze opdracht van mijn blog heb ik samengewerkt met een groepje van drie andere meiden: Tirza Ruis, Amberlee Siland en Lydia Luijten.
Wij hebben na enige tijd ervoor gekozen om de allerlaatste bladzijde van "Erik, of het klein insectenboek" voor te lezen, omdat wij van mening waren dat dit stukje onder begeleiding van pianomuziek een erg mooi stukje werd. Onder het voorlezen speelt dus een van ons een stukje rustig pianomuziek. Het rustig pianomuziek hebben wij eigenlijk zelf verzonnen, omdat wij niet direct een liedje kenden die goed paste bij ons stukje tekst. We hebben een stukje rustig pianomuziek gekozen, omdat wij dit erg passend vonden aangezien er best wel wat emotie in dit stukje zit. Met het stukje rustig pianomuziek willen we ook aangeven dat alles met Erik goed is gekomen en dat hij nu een volwassen man is geworden met een mooie toekomst.

Hieronder bevindt zich de link naar ons voorgelezen stukje, begeleidt met rustig pianomuziek.

http://www.youtube.com/watch?v=SlNXXm-7TE

1 opmerking:

  1. Sara,

    Ik vind het erg leuk dat jullie een bladzijde van Erik of het klein insectenboek hebben voorgelezen. Je had misschien de stukjes die niet goed gingen met voorlezen eruit kunnen knippen, waardoor het allemaal net wat beter maakt.

    Tjerk

    BeantwoordenVerwijderen