maandag 10 maart 2014

Klas 4: Ik was nooit in Isfahaan

We hebben een filmpje gemaakt waarin we een fragment voorlezen met daaronder mooie pianomuziek. We hebben rustige pianomuziek uitgekozen onder het fragment omdat het een ontroerend stukje is waarin veel emotie zit. Het is ook een spannend stukje, maar de pianomuziek eronder maakt het meelevend.

Hieronder bevindt zich het link naar ons filmpje.
http://www.youtube.com/watch?v=bajbbjDpabo&feature=youtu.be

2 opmerkingen:

  1. Hallo Sara,

    Om te beginnen moet ik toch wel zeggen dat het erg fijn zou zijn als er ergens werd verteld welk stukje jullie hebben uitgekozen, want dat kan ik nergens vinden. Verder is het een leuk pianodeuntje maar ik snap niet waarom het bij jullie verhaal past. Er staat omdat het een ontroerend stukje is, maar zo heb ik het zelf totaal niet ervaren. Een argument zou de volgende keer dus wel gepast zijn. Dit geldt overigens ook voor jou beschrijving als ''spannend''. Het geluid was bij het voorlezen prima maar toch zou het beter te volgen zijn als jullie eerst hadden geoefend, aangezien er soms werd gestotterd en gelachen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sara,

    Ik ben niet tot de ontdekking gekomen waar jullie verhaal over gaat. Er waren veel stoorzenders op de achtergrond aanwezig waardoor het bijna onverstaanbaar was. Misschien is de inhoud goed, maar daar kan ik nu geen oordeel over vellen. Wat het liedje betreft heb ik geen spanning ontdekt, maar muzikaliteit is niet mijn sterkste kant. Het is raadzaam jullie opname de volgende keer in een stillere omgeving op te nemen. Ook het einde kwam nogal abrupt, met als afsluiter het woord Stop!

    Tjerk

    BeantwoordenVerwijderen